Back to the main page Back to category Sazs

musical instrument details

Oyma Ardic ( Wacholder ) Baglama / Saz - 43 lük Tekne - Uzun Sap Teber

Estimated price for orientation: 890 $

Category: Sazs
Class:











Description
Condition: New other (see details): A new, unused item with absolutely no signs of wear. The item may be missing the original packaging, or in the original packaging but not sealed. The item may be a factory second or a new, unused item with defects. See the seller’s listing for full details and description of any imperfections. See all condition definitions- opens in a new window or tab ... Read moreabout the condition Klangerzeugung: Akustisch
Instrument: Saz, Baglama Größe: 43,0 cm Korpus


Istanbul Barış Müzik Garantili. 
Bağlama da yapım ile ilgili herhangi bir şey ortaya çıktığında sıkıntısız götürüp Ustamız tarafından gereğini yapılacaktır Bağlama da hiç bir şekilde Ses ve Tesfiye de sıkıntı yoktur kendine özgü bir yumsak bir ses karekteri var. 
Profesyonel bir Bağlama Yüksek kaliteli Ürünlerimiz ve profesyonel bir hizmet anlayısı ile Barış Müzik ekibi olarak siz degerli Müzisyen dostlarımızın hizmetindeyiz . Bütün Bağlamalarımızda kaliteli Kılıf ücrete dahildir. 
Ciddi ilgi gösteren Arkadaşlar Mail ve Telefon yolu ile iletişim kurabilir. 
+49 178 88 77 354 Ayrıca her türlü Bağlama Üç Sıra , Dört Sıra , 
ve her türlü Akustik ve Elektro Bağlama siparişlerinizi de garantili bir şekilde bizim aracılığımız ile en temiz şekilde yaptırabilirsiniz. Referanslarımızı ve Ürünlerimizi Web Sitemizden ve Facebook tan bakabilirsiniz. Web : www.barismuzikevi.com Facebook :