Back to the main page Back to category Sonstige

musical instrument details

Bulut Kelebeği Yaprak Baglama / Saz - 41 lık Tekne - Uzun Sap

Estimated price for orientation: 890 $

Category: Sonstige
Class:











Description
Condition: New: A brand-new, unused, unopened, undamaged item in its original packaging (where packaging is applicable). Packaging should be the same as what is found in a retail store, unless the item is handmade or was packaged by the manufacturer in non-retail packaging, such as an unprinted box or plastic bag. See the seller's listing for full details. See all condition definitions- opens in a new window or tab ... Read moreabout the condition Instrument: Saz, Baglama


Özel Simetrik ince ayar Takozu - Wittner Fix Takozu - Yeni tasarladıgımız ince ayar Takozunda hic bir şekilde kasma etkisi yoktur. Ses e ve Tel baskısını hiç bir şekilde etkilemez.
Borçka Ladin Kapak 
 
Bağlama da yapım ile ilgili herhangi bir şey ortaya çıktığında sıkıntısız götürüp Ustamız tarafından gereğini yapılacaktır.Bağlamada hiç bir şekilde Ses ve Tesfiye de sıkıntı yoktur. 
Profesyonel bir Bağlama 
Ustamız Ömer Uysal ve Barış Müziği temsili satıyorum sunduğum koleksiyonumdaki Bağlamaları. 
Yüksek kaliteli Ürünlerimiz ve profesyonel bir hizmet anlayısı ile Barış Müzik ekibi olarak siz degerli Müzisyen dostlarımızın hizmetindeyiz . Bütün Bağlamalarımızda kaliteli Kılıf ücrete dahildir. 
Ciddi ilgi gösteren Arkadaşlar Mail ve Telefon yolu ile iletişim kurabilir. 
+49 178 88 77 354 Ayrıca her türlü Bağlama Üç Sıra , Dört Sıra , 
ve her türlü Akustik ve Elektro Bağlama siparişlerinizi de garantili bir şekilde bizim aracılığımız ile en temiz şekilde yaptırabilirsiniz. Referanslarımızı ve Ürünlerimizi Web Sitemizden ve Facebook tan bakabilirsiniz. Web : www.barismuzikevi.com Facebook :  Ömer Uysal 
                       Stuttgart Baglama Evi 
                       Stuttgart Saz Evi